5 REDENEN OM EEN VERFSPUIT TE HUREN VOOR ROUTINELE WOONSCHILDERSPROJECTEN

Schilderen blijft de beste manier om de meeste buiten- en binnenoppervlakken te onderhouden, van kasten tot gevelbeplating en alles daartussenin. De meeste huiseigenaren die ervoor kiezen om het zware werk van schilderen alleen aan te pakken, kiezen ervoor om een ​​kwast en roller te gebruiken, misschien door te upgraden naar een uitschuifbare handgreep en een betere verfbak.

Het huren van een airless verfspuit huren bij uw plaatselijke verhuurbedrijf vereenvoudigt echter zowel de grootste als de kleinste schilderprojecten voor thuis. Omdat het zo voordelig is om een ​​veldspuit voor een dag of weekend te huren, is er geen reden om niet te profiteren van de volgende vijf voordelen van het gebruik ervan.

1. Bespaart tijd

Zelfs met de noodzaak om tape op te zetten en doeken te laten vallen om overspray te voorkomen, is het spuiten van verf aanzienlijk sneller dan het gebruik van een roller en het insnijden van randen met een borstel. Het spuiten van de verf zelf duurt slechts enkele seconden per rand of vierkante meter muur.

Het spuiten van verf vermindert niet alleen de hoeveelheid tijd die u aan de taak besteedt, het versnelt ook de totale applicatietijd aanzienlijk. Elke verflaag is dikker en gladder dan die met een roller of kwast. Er zijn minder lagen nodig, met minder droogtijd ertussen, voor een algehele kortere totale projecttijd.
Ten slotte bespaart u zelfs tijd bij het opruimen, aangezien er geen borstels zijn om uit te spoelen of bakken om schoon te maken.

2. Vermindert afval:-

Het opspuiten van verf is een efficiënter gebruik van het materiaal dan het aanbrengen met een kwast. Er is altijd een onvermijdelijk verlies van verf die opdroogt in de bak of vast komt te zitten in de borstelharen totdat u deze wegspoelt.
Het verminderen van verspilde verf betekent dat u alleen de exacte hoeveelheid hoeft te bestellen die nodig is voor uw project. Wanneer u een groot exterieur schildert of meerdere kamers schildert, kan het verlagen van de gebruikelijke 10% extra die u nodig heeft om verlies te compenseren, aanzienlijke besparingen opleveren.

3. Creëert een gladde afwerking:-

Het overslaan van de borstels en pluizige rollers leidt tot een gladdere afwerking in minder lagen. Er is nooit een enkele penseelstreek om te bedekken, maar de applicatie is niet te dik of onduidelijk rond trimstukken en randen.
Dit voordeel alleen al is voor veel huiseigenaren de kosten van het huren van een verfspuit waard. Wanneer u gladde oppervlakken schildert, zoals kasten, werkbladen of zelfs meubels, kunt u een spiegelachtige afwerking bereiken die veel meer werk en veel meer verflagen vergt wanneer u deze met een kwast aanbrengt.

4. Biedt zelfs dekking:-

Veel van de materialen waar huiseigenaren de voorkeur aan geven voor betaalbare huisreparaties, zoals multiplex, OSB (Orientated Strand Board) en knoestige houten planken, zijn enigszins lastig om gelijkmatig met verf te bedekken. Diepe naprollers en borstels met zachte haren hebben nog steeds moeite om verf diep in elke willekeurige spleet en rand van deze gestructureerde bouwmaterialen te krijgen.
Omdat een verfspuit van commerciële kwaliteit precies de juiste druk heeft om de verf gelijkmatig over hoeken en randen te verdelen, krijgt u volledige dekking bij elke beweging van het mondstuk. Spuittoestellen zorgen voor een gelijkmatige en volledige dekking over alle materialen en met alle soorten verf en coatings die compatibel zijn met dit soort apparatuur.

5. Vermindert rommel:-

Als je een prachtig huis hebt gebouwd van hout en andere materialen die routinematig moeten worden geverfd of geverfd, kun je snel een grote en ruimteverslindende verzameling schildergereedschappen opbouwen in je garage en schuren.
Klaar om je ruimte terug te winnen en die overgebleven rollen, trays en telescopische handgrepen te doneren die je ruimte vervuilen? Als u een verfspuit huurt omdat u om de paar jaar schilderklusjes moet inhalen, maakt u ruimte vrij en hoeft u tussen deze taken minder verschillende benodigdheden bij te houden.

Comments
  1. <