Alles wat u moet weten over El Gordo Lottery 2021

Nu het nieuws van El Gordo al circuleert, is het die tijd van het jaar waarin loterijfans weer miljoenen kunnen verdienen. Maar met zijn immense succes door de jaren heen, hebben niet veel mensen de regels van deze loterij volledig begrepen om hun weddenschap te plaatsen.

Daarom zijn we er vandaag alleen voor degenen die niet weten wat El Gordo loterij 2021 is en hoe ze er groot mee kunnen worden.

Wat is El Gordo?

Gestart in 1812 vanuit Spanje, wordt El Gordo uitgeroepen tot ‘s werelds rijkste loterij in termen van het totale prijzengeld. Afgaand op de prijzen van de afgelopen jaren, heeft de loterij jaarlijks 2,4 miljard euro verdeeld in het hele land.

Het vindt plaats in de tijd van Kerstmis (voorlopig op 22 december), en de kosten van een standaard ticket zijn 20 euro. Mensen kopen dan aandelen in verschillende loten samen met vrienden, familie en kantoorgenoten, omdat de loterij is ontworpen om de meerderheid van de mensen in het hele land te laten winnen of op zijn minst break-even te maken.

Je kunt de kaartjes kopen bij lokale bars of verenigingen.

Hoe werkt het?

De complexe regels van El Gordo zorgen ervoor dat de speler, om veel te winnen, meerdere loten van hetzelfde lotnummer moet kopen.

Dat betekent dat wanneer je een heel lot van 20 euro koopt, je uiteindelijk je winkansen met ongeveer € 200 verhoogt. Maar dat gezegd hebbende, mensen kunnen ook voor een half of een tiende van een kaartje gaan.

Ongeveer 70 procent van het geld dat aan tickets wordt besteed, wordt in prijzen verdeeld onder de deelnemers. Het is dus altijd een win-winsituatie.

Hoe wordt het getekend?

Er zijn meestal rijen mensen die zich beginnen op te bouwen buiten de loterijhokjes vlak voor de weken van de hoofdtrekking, en dan wachten mensen om hun geluk te zien.

De nummers van de prijskaartjes worden vervolgens bekendgemaakt door de leden van de San Ildefonso-school in Madrid via een evenement dat live op televisie wordt uitgezonden vanuit het operagebouw Teatro Real van de stad.

Alleen al vorig jaar werd meer dan 2,4 miljard euro verdeeld onder de winnaars van de Spaanse “El Gordo”-kerstloterij, en de hoofdprijs bedroeg € 4 miljoen. De laatste sessie had ook 172 winnaars van de hoogste divisie. En volgens vroege voorspellingen zullen de cijfers in 2021 nog beter zijn.

Normaal gesproken wordt de viering van Kerstmis dubbel vanwege deze enorme kans, maar deze keer lijkt het erop dat de vieringen gedempt zullen blijven, net als vorig jaar, omdat deelnemers zouden worden geïnstrueerd om maskers te dragen en te zorgen voor vaccinaties vanwege COVID 19.

Al met al is dit een kans voor alle Spaanse inwoners om uw nieuwe jaar geweldig te maken door een loterijrecht van uw wensen te winnen! Het proces is eenvoudig en het prijzengeld is enorm, dus dit leidt ons naar onze laatste allerbelangrijkste vraag: waar wacht je nog op?