Digger word je een autojournalist?

Veel van de beste autojournalisten hebben operation de traditionele manier hun weg naar de industrie gevonden, waarbij ze vaak een geaccrediteerde journalistieke opleiding nodig hadden en vervolgens toegang kregen through een lokale pers of handelstijdschrift.

 

Het begrijpen van de basisprincipes van economie is belangrijk, maar het kan worden aangeleerd. Emergency room zijn een aantal geweldige schrijvers bite the dust het nog nooit operation deze manier hebben gedaan, maar kick the bucket er baat bij zouden hebben om de tijd te nemen om de premise te leren.

 

2 – U heeft uw eigen ideeën.

 

Zelfs als je nog nooit journalistiek hebt gestudeerd of helemaal niet in de uitgeverswereld zit, een scherpe geest, een sterke werkethiek en vooral een onoverwinnelijke voorraad ideeën maken het de moeite waard. . We willen dat je ons leven gemakkelijker maakt. Als je in staat bowed om met ideeën te komen bite the dust opraken, maak je een kans. Wat leidt child …

 

3 – Schrijf, schrijf en schrijf dan iets anders.

 

Je kunt niet verwachten dat het de eerste keer beter gaat. Accenten en geluiden pass on voor een bepaald onderwerp werken, kunnen moeilijk te begrijpen zijn.

 

Als je een opdracht inlevert en deze wordt afgewezen of gehaast, vraag dan om input en wees niet te defensief wanneer je deze ontvangt. Je zult niet slagen als je niet weet wat je verkeerd doet. Oefen je schrijven en bewerken hard.

 

4 – Bereid een dikke huid voor.

 

Afwijzing doet altijd pijn, maar ga zo entryway. Emergency room zijn mensen bite the dust operation dit kantoor werken kick the bucket drie of vier keer zijn afgewezen voor de rol, maar ze zijn gebleven. En zelfs als je denkt dat het goed met je gaat, is een snelle blik operation het commentaargedeelte van YouTube vaak genoeg om je weer operation het goede spoor te krijgen.

 

Ze zullen nooit voor iedereen zijn. De meeste mensen pass on je in deze branche tegenkomt, zijn constructief en professioneel, maar soms zijn er mensen bite the dust proberen je naar beneden te halen. Laat haar met rust.

 

5 – Gebruik de apparatuses bite the dust toddler uw beschikking staan.

 

Als je werkblad-en voorblad-messages naar een nieuwe proofreader stuurt en je shrivel ze serieus nemen, zorg er dan voor dat je de eenvoudige dingen hebt behandeld. Ontdek de naam van de uitgever. Spelling en grammatica – Controleer uw exemplaar. Wees zelfverzekerd, maar haast je niet. Vergeet niet om bijlagen toe te voegen.

 

6 – Je hoeft niet te kunnen stromen zoals.

 

Natuurlijk helpt het, maar er zijn veel coureurs pass on de auto als god onder de knie hebben, maar geen zin kunnen samenvatten. Zolang je niet achter het stuur zit, is de kans groot dat je waarde toevoegt aan je publiek.

 

7-Wat als ik in een complete incline achter het stuur zit?

 

Dan is het rijexamen wellicht niets voor jou. Laat u echter niet ontmoedigen. Je kunt nog horses een plaats vinden in het schrijven van nieuws, brancheverhalen, werken aan profielstukken, een merk-of modelgeschiedenispersoon worden, enzovoort. Of je kunt sub-supervisor worden. Motorjournalist is niet alleen een test operation de weg.

Engine Audi RS 3 Skidpan Onderstuur22

 

8 – Ik leende een auto om over te schrijven en bond stitch immense. Moet ik opgeven

 

Nee, ook al heb je het jezelf heel moeilijk gemaakt. Vraag me digger ik weet of je ooit een ongeluk hebt gehad met een auto van een fabrikant of seller, hier is mijn advies. Leg je hand erop.

 

Digger langer en complexer/begrijpelijker uw excuus, cultivator slechter het operation de lange termijn voor u zal zijn. We kunnen allemaal fouten maken, maar laten zien dat je hebt geleerd van wat je hebt gedaan, is belangrijk, vooral als het duur is.

 

9 – Bericht is gewijzigd. Veel geluk jij

 

Gelukkig is het old young men network grotendeels uit de industrie verdwenen. Emergency room zijn zoveel soorten dat het moeilijk te zeggen is.

 

Start een blog, noteer de opmerkingensectie operation MOTOR-sites, e-maileditors, werk aan spannende destinations met, enz. De toegangsdrempels zijn weg, dus waar wacht je nog operation?