Hoe u geld kunt besparen met betaalbare soa-tests?

Leren hoe u geld kunt besparen met SOA-testen en goedkope SOA-testen is erg belangrijk. waarom? Want volgens de Verenigde Staten waren er volgens News & World Report in 2013 ongeveer 110 miljoen mensen in de Verenigde Staten met seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s). Dit is beangstigend voor een Amerikaan. Volgens het Census Bureau bedroeg de bevolking van de Verenigde Staten in juli 2014 ongeveer 316 miljoen. Als deze statistiek klopt, betekent dit dat één op de drie mensen in het hele land besmet is. Het trieste is dat veel mensen het niet weten. Een goedkopere optie laat meer mensen weten over uw toestand.

Seksueel overdraagbare aandoeningen zijn bacteriën of virussen die tijdens seksuele activiteit van persoon op persoon worden overgedragen. Veelvoorkomende seksueel overdraagbare aandoeningen zijn chlamydia, gonorroe, HIV type 1, HIV type 2, genitale herpes, hepatitis A, hepatitis B, hepatitis C, syfilis en trichomoniasis. Sommige artsen nemen bacteriële vaginose op deze lijst op. Een soa-test is de enige manier om te weten of een persoon een van deze infecties heeft.

Dus laten we het hebben over soa test bestellen. Wat is het precies? Dit is wanneer een persoon een monster van bloed, urine of lichaamsvloeistof presenteert aan een arts of laboratorium. De arts of het laboratorium bekijkt het monster vervolgens onder een microscoop en mengt het met andere stoffen of voltooit andere wetenschappelijke processen om resultaten te vinden. De resultaten zullen u vertellen of er een seksueel overdraagbare aandoening of virus in het lichaam van een persoon aanwezig is.

SOA-tests kunnen door uw arts worden besteld of zelf worden besteld zonder doktersrecept. Afhankelijk van hoe je het doet, kan het erg duur of erg goedkoop zijn.

Enkele van de duurdere manieren om een ​​SOA-test te krijgen zijn:

1. Ga naar de dokter, betaal de behandeling en laat de dokter de tests in het lab bestellen.

2. Ga naar het door uw arts aanbevolen laboratorium.

3. Geef monsters van urine, bloed of lichaamsvloeistoffen.

4. Verzamel de resultaten van uw arts en ontvang een rekening in het laboratorium.

5. Betaal rekeningen rechtstreeks vanuit het laboratorium of niet-betaling kan worden gemeld aan kredietbureaus, wat uw kredietscore kan verlagen.

Niet lang geleden ging een onverzekerde vriend deze weg in. Ze betaalde $ 185 voor een doktersbezoek (een regelmatig jaarlijks gynaecologisch onderzoek) en $ 579 voor een test in het laboratorium (LabCorp) waar de dokter een SOA-test bestelde. Totaal = $764.

Hier leest u hoe u geld kunt besparen met een goedkope SOA-test (die ik aanbeveel):

1) U kunt direct $ 185 besparen door de verwijzing van een arts over te slaan. Door uw seksuele gezondheid te beheren, kunt u proactief zijn. Bestel testen zonder arts en bespaar op deze kosten.

2) Bespaar tot $ 230 door online een betaalbare, door de FDA goedgekeurde SOA-test te bestellen. Online bestellingen met creditcards, betaalpassen of prepaidkaarten kosten doorgaans tussen $ 14 en $ 349, afhankelijk van de tests. Uitgebreide tests (ook wel “full panel testing” genoemd) omvatten screening op chlamydia, gonorroe, HIV-1, HIV-2, genitale herpes, hepatitis A, hepatitis B, hepatitis C en syfilis. Er zijn gerenommeerde websites waar mensen hun eigen tests kunnen bestellen.

3) Kom langs bij een lokaal laboratorium waar snel een urine- of bloedmonster wordt genomen.

4) Ontvang uw geheime testresultaten voor seksueel overdraagbare aandoeningen per e-mail.

5) U kunt tot $ 415 besparen. (Als u $ 185 bespaart voor een doktersbezoek en $ 230 voor een volledig panelonderzoek, bespaart u $ 415.) Geniet ook van het feit dat uw laboratoriumrekeningen worden betaald, zodat uw credit score niet wordt beïnvloed. Iedereen die ooit een medische rekening heeft gezien die zijn kredietscore laag hield, zal dit op prijs stellen.

Het spijt me dat mijn vriend $ 764 heeft uitgegeven zonder eerst met mij te praten. Ja, ik weet dat het behouden van een goede gezondheid erg belangrijk is. Maar het is nog steeds goed om te weten hoe u geld kunt besparen met een goedkope soa-test. Iedereen die seksueel actief is, moet worden gescreend, zodat ze indien nodig kunnen worden behandeld. Al deze ziekten zijn te behandelen. Velen van hen zijn te genezen. Indien onbehandeld, kunnen SOA’s leiden tot levenslange gezondheidscomplicaties of overlijden.