Hoe vind je de beste laptopdeals?

De afgelopen vijf jaar hebben we een snelle groei doorgemaakt in het tijdperk van technologie. Mensen uit het bedrijfsleven, studenten, professoren, huisvrouwen en ouderen gebruiken allemaal laptops om verschillende redenen.

Mijn laptop is mijn beste vriend. Het is de beste bron van vermaak. Daarom schrijf ik dit artikel om u te helpen de Beste laptops te krijgen. Let bij het kopen van een laptop op de beste eigenschappen tegen de goedkoopste prijs. Niemand wil een extra $ 500 uitgeven aan iets beters. We hebben de beste functies nodig om door te gaan. Anders kunnen we goed overweg met onze oude laptops.

Beste laptopfuncties voor 2015

1. Hoge schermresolutie

2015 is het beste jaar om een ​​high definition scherm te krijgen. Je kunt het voor een relatief lage prijs kopen. Een scherm van 1920 * 1080 pixels is goed genoeg om je zaken gedaan te krijgen en films te kijken.

2. Aanraakscherm

Touchscreen is ook een goede optie. Als u $ 300 wilt uitgeven, koop dan de touchscreen-laptop. Er is gezegd dat Windows 7 en 8 niet erg goed werken met het touchscreen. Hiervoor moet je Windows 10 gebruiken. Een touchscreen-optie is een geweldige optie en ik zal het iedereen aanbevelen die een nieuwe laptop koopt.

3. 2 in 1 stuk

Deze functie werkt het beste voor mensen die om verschillende redenen laptops gebruiken. Ik ben een ondernemer, maar ik kijk graag films op mijn laptop. Het toetsenbord en touchpad zijn goed als ik aan het werk ben, maar ik wil er vanaf als ik naar mijn favoriete programma’s kijk. De beste manier om dit te doen is door een 2 in 1 pc te kopen.

4. RealSense-camera

Mijn telefoon en tablet hebben zeer goede camera’s. Waarom krijg ik dan niet dezelfde kwaliteit voor mijn webcam? Dit jaar zie je veel laptops met een Realsense camera. Deze camera’s geven u foto’s van hoge kwaliteit en een aantal geweldige functies. Zoek naar een Realsense-camera voor de volgende aankoop van een laptop.

5. Windows 8.1 & Windows 10

Bij de aanschaf van een nieuwe laptop ga ik op zoek naar een beter besturingssysteem. Windows 8.1 geeft mensen wat problemen. Ik moet er echter op aandringen dat snelle prestaties een enorm voordeel zijn. Wanneer u Windows 8.1 koopt, krijgt u een gratis upgrade naar Windows 10.

6. Schermgrootte laptop

Wanneer je een kleine (11-12”) laptop koopt, krijg je een klein toetsenbord. De volgende categorie heeft de schermgrootte (13-15 inch). Deze laptops zijn het beste voor algemeen gebruik. Je krijgt een volledig toetsenbord met alle belangrijke functies. De laatste categorie is het grote scherm. Deze categorie heeft een schermgrootte (17-18 inch). Deze laptop werkt net als uw traditionele desktopcomputer. Gaminglaptops hebben vaak dit schermformaat.

7. Prijsklasse

Dus! Prijs is geen groot kenmerk van een goede laptop. Als u op zoek bent naar een laptop van $ 480, kunt u deze geweldige functies verwachten:

500 GB harde schijf

4 GB RAM

15-17 inch scherm. (Je kunt ook een touchscreen krijgen)

Windows 8

7-9 uur batterijduur.

Webcam / bluetooth

Het is belangrijk om je doel te kennen. Wat ga je doen met je nieuwe laptop? Heeft u een algemene laptop nodig? Creatieve ontwerpers en zakenmensen hebben verschillende behoeften. Zie uw vereisten niet tegen elke prijs over het hoofd. Mijn laptop staat 16 uur per dag aan. Ik heb dus een laptop nodig met de maximale batterijduur. Wat zijn je plannen? Gebruik je laptops zelden of als tweede apparaat?

Op dit moment hebben we drie populaire besturingssystemen op de markt, namelijk Windows, MAC en Chrome. MAC-laptops zijn duur en je krijgt er zelden een voor $ 500. Geef me je keuze Schrijf het antwoord op een klein stukje papier. Nu u alle vereisten kent en klaar bent om de beste laptopdeal te krijgen.