Modenieuws – Soorten zilveren sieraden

Tegenwoordig is zilver het edelmetaal dat het meest wordt gebruikt voor het maken van sieraden. De meeste vrouwen en mannen van over de hele wereld bewonderen sieraden die zijn gemaakt van dit waardevolle metaal. Dit is niet verwonderlijk, want sieraden gemaakt van zilveren sieraden zijn redelijk betaalbaar, trendy, glanzend en verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan ontwerpen. Deze ornamenten zijn elegant en hebben een intrinsieke aantrekkingskracht die moeilijk te negeren is.

Sieraden gemaakt van zilver die op de markt verkrijgbaar zijn, zijn meestal gemaakt van soorten zilver die veel worden gebruikt. De sieraden die zijn gemaakt van een bepaald type van dit waardevolle metaal worden aangeduid met de naam van dat type. Sieraden gemaakt van puur zilver worden puur zilveren sieraden genoemd.

De verschillende soorten zilver die worden gebruikt om sieraden te maken die tegenwoordig erg populair zijn, zijn als volgt. Puur zilver heeft 99,9% zilver. Dit soort zilver is erg zacht en heeft een glanzende afwerking. Door zijn zachtheid is het extreem kneedbaar. Dit is de reden waarom het wordt gebruikt voor het maken van handgemaakte zilveren sieraden zoals oorbellen, kettingen, armbanden, enz. Dit type zilver wordt gebruikt om sieraden te maken met uitgebreide patronen die niet mogelijk zijn in sieraden gemaakt van andere metalen.

Sterling Zilver bestaat voor 92,5% uit zilver. Het is heel moeilijk. Het is een extreem populaire zilversoort die tegenwoordig wordt gebruikt voor het maken van sieraden. Accessoires gemaakt van sterling zilver zoals kettingen, oorbellen, armbanden, ringen, halskettingen, armbanden enzovoort worden gemaakt met behulp van verschillende soorten verfraaiing zoals jagen, graveren, filigraan en inleggen. Sieraden gemaakt van sterling zilver hebben een ‘925’ keurmerk dat de authenticiteit van het metaal verkondigt.

Duits zilver wordt ook wel alpacazilver genoemd. Het is een legering gemaakt van een combinatie van zink, nikkel en koper. Sieraden gemaakt van dit type zilver staan ​​vooral bekend om hun weerstand tegen corrosie, duurzaamheid en taaiheid. Deze ornamenten bestaan ​​meestal uit versieringen die niet op het lichaam worden gedragen. De reden hiervoor is dat deze sieraden nikkel bevatten wat bij bepaalde mensen allergieën veroorzaakt. Hangers, oorbellen en kettingen zijn de belangrijkste variëteiten die beschikbaar zijn in dit specifieke type sieraden.

Zilveren edelsteen sieraden zijn ornamenten gemaakt van zilver, maar ze worden zo genoemd omdat ze bezaaid zijn met edelstenen en een aparte klasse vormen. Sieraden gemaakt van zilver zien er charmant, aantrekkelijk en uniek uit wanneer edelstenen worden gemengd. Dit resulteert in een toename van hun elegantie en waarde. Onder dit type worden alle soorten ornamenten gemaakt.

Er wordt gebruik gemaakt van een enorme verscheidenheid aan edelstenen en edelstenen om zilveren edelsteensieraden te maken. De edelstenen die veel gebruikt worden zijn saffier, smaragd, parel, topaas, robijn, amethist en turkoois.

Geoxideerde zilveren sieraden worden met opzet geoxideerd om het een strakke, antieke en donkere uitstraling te geven. Veel mensen vinden het vreemd dat de waarheid is dat het oxidatiedefect zilveren ornamenten en een aantrekkelijk uiterlijk geeft. Veel mensen houden ervan zichzelf te versieren met geoxideerde zilveren sieraden, omdat men met dit soort ornamenten onconventionele en nieuwe ontwerpen kan bedenken. De verschillende accessoires die worden gemaakt in zilver geoxideerde sieraden zijn armbanden, oorbellen, teenringen, kettingen en ringen.

Overweeg voordat u online zilveren en diamanten sieraden koopt de sieraden webshop om teleurstelling te voorkomen. Het is de directe fabrikant van de sieraden en heeft meer dan 114.000 stuks sieraden fysiek op voorraad.