Uw volgende motorhelm kiezen

Als je op zoek bent naar een nieuwe motorhelm, dan zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden voordat je geld uitgeeft. Tenzij je onder een steen hebt geleefd, weet je dat er letterlijk honderden verschillende motorhelmen op de markt zijn. Als u op zoek bent naar een nieuwe, kan dit goed nieuws voor u zijn of u volledig in de war brengen. Daarom hebben we deze kleine handleiding geschreven om u te helpen bij het kiezen van uw volgende helm. Dus laten we kraken!

Het eerste dat u moet overwegen voordat u naar een reeks helmen gaat kijken, is of het DOT-goedgekeurde helmen zijn of niet. Deze helmen bieden meer bescherming dan niet-DOT-helmen en nieuwe helmen die tegenwoordig online te vinden zijn. Dus als je een nieuwe motorhelm gaat kopen, willen we dat deze je hoofd zo goed mogelijk beschermt.

Het volgende waar je aan moet denken is welke helm je zelf zou willen hebben, aangezien elk type zijn eigen voor- en nadelen heeft. De dagen van beperkte helmstijlen en slechte selectie zijn allang voorbij. Tegenwoordig hebben we halfhelmen, integraalhelmen, crosshelmen, ¾-helmen en systeemhelmen om maar de meest populaire te noemen. Als je op zoek bent naar een stijlvolle helm die je de wind in je gezicht laat voelen maar je toch wat bescherming biedt, dan is een halfhelm misschien de keuze voor jou. Integraalhelmen bieden de meeste bescherming in alle reeksen en zoals de naam al aangeeft, bedekken ze uw volledige gezicht. Als je een middenweg wilt tussen een halfhelm en een integraalhelm, dan kijk je misschien naar een ¾-helm, aangezien deze aan de voorkant open zijn maar de rest van je hoofd rondom beschermen. Dus vergeet niet om je onderzoek te doen naar de stijl van je helm voordat je er een kiest!

Het derde waar je bij een helm naar moet kijken, is welke accessoires hij heeft? Is het geventileerd zodat er lucht doorheen kan stromen of is het niet geventileerd? Geventileerde helmen zijn koeler en comfortabeler om in te rijden, vooral bij warm weer. Is het mogelijk om het vizier te vervangen? Vizieren kunnen gemakkelijk worden bekrast of beschadigd en helmen waarmee u ze kunt vervangen, maken het heel gemakkelijk om u te behouden Allehelmen.nl
in topvorm. Let dus goed op de accessoires die hij heeft!

Het laatste waar ik naar kijk, is de kleur of het patroon. Ik beschouw mezelf als behoorlijk modieus en ik vind het leuk dat mijn helmen wat stijl hebben. Dus ga je een helm in één kleur kiezen of een helm met een reeks kleuren. Mogelijk bent u geïnteresseerd in helmen met airbrush-ontwerpen of in een matte of glanzende afwerking. Je zult versteld staan ​​van de reeks ontwerpen die beschikbaar zijn als je goed genoeg kijkt.